Referenssit

Patentit ja hyödyllisyysmallit löytyvät patentti- ja rekisterihallituksen sivuilta (www.prh.fi) salassapitoajan jälkeen.

Aurauskepin asennustasku:

Tuotetta kokeiltiin laajamittaisesti ensi kerran talvella 2017-2018 noin 1500 kpl usean alan toimijan toimesta. Tuotetta asennettiin useaan kohteeseen ja todettiin käyttökelpoiseksi ja toimivaksia ratkaisuksi. Nyt usen talven kokemusten jälkeen näyttää siltä, että asennustasku helpottaa huomattavasti keppien asennusta ja pois keräämistä sekä säästää oleellisesti työaikaa. Yhdestä kohteesta kerrottiin keppien katkeamisten vähentyneen!

Taskua kokeiltiin myös Hämeenlinnan kaupungin toimesta josta saatiin myös positiivista palautetta:

Hämeenlinnassa tuotetta on asennettu jo useita tuhansia todettu toimivaksi ratkaisuksi. Tuote toimii tarkoituksen mukaisella tavalla ja säästää huomattavasti työaikaa aurauskeppien asennuksessa ja pois keräämisessä.

Asennustaskua keppeineen on myyty tuhansia ja se on vakiinnuttanut paikkansa osana tiestön kunnossapitoa ja käyttäjiä tulee lisää vuosittain.

Yhteistyö liukuvalujen suhteen jatkuu YIT:n kanssa ja yhteyshenkilö on Juha Hirvonen ja hänen yhteystiedot: puh: 040 5586713 ja sähköposti: juha.hirvonen(at)yit.fi

Puunkantoteline, Easy:

Uusi tuote jonka myynti alkoi 7/2022 ja lähti heti menestyksellisesti käyntiin.