Aurauskepin asennustasku liikenteenjakajiin, reunakiviin ja piha-alueille

Säästä tuhansia euroja aurauskeppien asennuksessa! Nyt myös liukuvalettaviin reunakiviin.

Liikenteenjakajissa aurauskepit asennetaan hyvin yleisesti jakajan reunakivetykseen. Reunakiveen porataan reikä, johon aurauskeppi asennetaan.

Ongelmaksi ovat muodostuneet katkenneet sekä hyvin tiukasti kiinni jääneet aurauskepit. Aurauskeppi katkeaa useimmiten reunakiven juuresta, jolloin kepin loppuosa jää reikään tiukasti kiinni. Reikään jäänyttä aurauskepin osaa on hyvin vaikea poistaa koska se katkeaa reunakiven tasalta, jolloin kepinosa jää kokonaan reunakiven sisään.

Katkenneesta kepistä ei jää mitään reunakiven pinnan tason yläpuolelle mistä saisi kiinni esimerkiksi pihdeillä. Reiän aukko on terävä, jolloin keppi katkeaa helposti.

Ongelma ratkaistaan useimmiten poraamalla uusi reikä tai poraamalla aurauskepinosa pois reiästä. Kepinosan poistaminen tai uuden reiän poraaminen on aikaa vievää ja aiheuttaa turhaan ylimääräisiä kustannuksia kuten myös mahdollinen reunakiven vaihto. Aurauskepit poistetaan kesäksi, jolloin reikään kertyy myös hiekkaa ja muuta roskaa. Reiät siis täytyy myös puhdistaa ja aukaista joka vuosi.

Lisätyötä ja kustannuksia aiheuttava ongelma voidaan välttää käyttämällä uutta patentoitua (U20160126 ja U20160148) aurauskepeille tarkoitettua asennustaskua. Tasku on valmistettu säätä, rasitusta ja pakkasta kestävästä materiaalista joka on UV suojattu, copolymeeri. PP copolymeeri on sitkeä ja tarkoitukseen sopiva materiaali, joka kestää useita vuosia.

Tasku voidaan myös asentaa heti reunakiven liukuvalun yhteydessä asennusholkkia käyttäen jolloin poraukset teiden varsilla jää kokonaan pois.

Tuotetta valmistetaan yleisimmin liikenteenjakajissa käytettävälle aurauskepille, jonka ulkohalkaisija on 16 mm (tarvittaessa voidaan tehdä myös 20 mm aurauskepille vastaava tasku). 16 mm keppi on yleisesti saatavilla mm. 800 mm pituisena ja on halvempi kuin halkaisijaltaan 20 mm keppi.

Asennustasku #1 - Jokatuote Oy, Knuutintie Asennustasku #2 - Jokatuote Oy, Knuutintie  Asennustasku #3 - Jokatuote Oy, Knuutintie

Asennustasku voidaan asentaa milloin tahansa esim. kesätyötekijöiden toimesta jolloin aurauskeppien asennus syksyllä käy nopeasti.

Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Valumuotti valmistettiin myös Suomessa ja materiaaleina pyritään käyttämään kotimaisia tuotteita. Huom! Tuotetta on hieman paranneltu vuonna 2023. Taskun sisähalkaisijaa suurennettu asiakaspalautteiden johdosta. 

Tuotteen asennuksesta reunakiveen sekä liukuvalun demonstraatioon on tehty videot joka on nähtävissä Jokatuote Oy Facebook sivuilla ja Youtubessa.

Tuote sopii mainiosti myös piha-alueiden aurauskeppien asennukseen mm. nurmikolle asennusholkkia käyttäen.

Tuotteen toimitamme mielellämme Plastiset Oy aurauskepin kanssa mutta myös ilman keppiä. Taskuun sopii halkaisijaltaan 16 mm kepit. 

Lataa esite               

Asennustasku #4 - Jokatuote Oy, Knuutintie       Asennustasku #5 - Jokatuote Oy, Knuutintie

Hinnat

Asennustasku + aurauskeppi yhdessä (16mm x 800mm)

100-200 kpl     2,50 €/setti + alv.   Pienet määrät esim. yksityiset ja taloyhtiöt  3,50 € (sis. alv)

Asennusholkki liukuvaluun ja nurmikoille määrästä riippuen noin ~ 0,40 €/ holkki + alv

Lähetyskustannukset lisätään hintaan.

Suuremmissa tilauksissa hinta on neuvoteltavissa, joten ole suoraan yhteydessä Jokatuote Oy / Hannu Koski puh: 0400 859144 tai Plastiset Oy/ Tommi Siren puh: 0400 121610

Liukuvaluun liittyvissä asioissa lisätietoja voi antaa YIT, Juha Hirvonen, yhteystiedot:                         puh. 040 5586713 ja sähköposti: juha.hirvonen(at)yit.fi